Monday, April 15, 2013

Kerrankin Suomeksi....(in Finnish for once...)

Kello on puoli yksi yöllä enkä saa taas kerran unta. Talo on hiljainen enkä kuule muuta kuin kolme vuotias Niko poikani joka kuorsaa tyytyväisesti huoneessani.

Lauantaina sato vettä melkein koko päivä. Englannissa sade ei ole normaalisti juhlanaihe koska siellä sataa niin paljon ympäri vuoden. Mutta minusta tämän viikonlopun sade täällä Somerolla on ollut toivon merkki että ehkä kevät on sittenkin viihdoin tulossa tänne Somerolle.

Muita merkkejä myös löytyy. Orava tulee taas päivittäin meidän puutarhan puuhun, linnut laulavat iltaisin myöhään  ja yön pimeys ei tule kuin vasta sen jälkeen kuin meidän pienet lapset ovat jo nukkumassa. Nurmikko alkaa paljastua lumen alta ja tuntuu siltä, että kevät on oikeasti jo nurkan takana.

Teeriharjun päättäjäiset tarkoittaa myös Esakallion avajaiset. Se on varma asia, että ensi perjantaina paikka tulee olemaan ihan täynnä kun tanssijat ympäri maata tulevat juhlimaan uuden tanssikauden alku.

Meidän perheessä on ollut viime vuoden aikana paljon haasteita ja myös isoja muutoksia. Mutta pitkän odotuksen jälkeen nyt minulla ja lapsilla on ihana uusi koti, huonekalut ovat viihdoinkin paikalla, musiikki soi ja olohuoneessa tanssitaan. Tässä talossa olemme päättäneet pitää kiinni toivosta että jotain vielä parempaa on jossain vaiheessa tulossa.

Tiedän että melkein jokaisessa perheessä on omat haasteet olemassa. Juuri sen takia on tärkeä löytää ne aurinkoiset hetket sieltä mistä niitä saa. Toivon teille kaikille aurinkoa tulevalle viikolle, sekä henkisesti että kirjaimellisesti - erityisesti rakkalle ystävällemme Anjalle joka on ollut minulle kuin vara äiti lapsuudesta lähtien. Halauksia  ja voimia sinulle. Kyllä ne aurinkoiset päivät alkaa jo näkyä. Nyt kuin uusi viikko taas alkaa, pidetään juuri siitä ajatuksesta lujasti kiinni.

4 comments:

Anonymous said...

Elämän hienous onkin juuri siinä että jaksaa ajatella eteenpäin positiivisesti.
Eräälle ystävälleni vaihdettiin jalkaan uusi nivel ja pätkä luutakin samalla. Hän on iloinen kuin peipponen keväällä, leikkaus meni hyvin. Onhan se selvää että kipujakin on ja totuttelua kävelemään. Hänen mielessään ne ovat pieniä asioita kun tervehtyminen kuitenkin edistyy.
Kysymys on paljon siitä, keskitymmekö ikäviin vai hyviin asioihin elämässämme.

Kyösti

Anonymous said...

Olet kyllä positiivisin ihminen jonka tunnen. Vaikka sinulla on ollut paljon murheita, jaksat jakaa meille muille positiivisuutta tulevaisuuteen koko ajan.
Auringonpaistetta ja iloa sinulle ja perheelle täältä Münsteristä.Eilen kävimme Amsterdamissa ja siellä Keukenhofin kukkapuistossa. Siellä oli niin kaunista ja värikästä kukkaloistoa.
Terv. Marja-Leena ja Kari

Anonymous said...



Oikein aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi : )

Terv.Päivi K

Anonymous said...

Olen täysin samaa mieltä kuin Marja-Leena ja Kari siitä,että olet positiivisin ihminen,jonka minäkään olen koskaan elämässäni tavannut! Olen onnellinen ystävyydestä...sanat eivät riitä kertomaan...läsnäolo,halaus,hymy. SYDÄNLÄMPÖISIN terveisin ja halauksin Hannele